Články

Vstupy pro říjen 2017

Z důvodu velkého zájmu a poptávky uživatelů jsme na měsíc listopad vypsali několik termínů školení na téma Rozvrhy a suplování a Školení administrátorů.

Ve verzi dm Software 2016 evidujeme pouze počet let splněné povinné školní docházky k datu zahájení vzdělávání žáka na Vaší škole.

Na všechny mateřské, základní, střední, konzervatoře, vyšší odborné školy, školní družiny a školní kluby, které navštěvují žáci s přiznanými podpůrnými opatřeními ve stupni 2 až 5, se vztahuje povinnost předávat MŠMT statistický výkaz R 43-01. V tomto článku se podíváme jak správně evidovat v aplikaci dm Software jednotlivá doporučení tak abyste jej následně bez problému předali.

Během září jsme pro Vás do aplikace zapracovali několik novinek, na které bychom Vás nyní rádi upozornili. Po grafických změnách (nové menu a vzhled) jsme připravili i několik novinek hlavně pro zákonné zástupce.

Používáte dm Software ve verzi Standard nebo Komplet? Pak je nyní na začátku školního roku vhodné, aby administrátor školy krátce seznámil své kolegy pedagogy se základním ovládáním aplikace dm Software.