Články

Vstupy pro prosinec 2017

V dřívějším článku „Změny v tisku vysvědčení od 1. 10. 2017“ jsme vás informovali o změnách v tisku vysvědčení pro letošní rok. Nyní Vám doporučíme vhodné tiskopisy a tiskové sestavy pro tisk ročníkových vysvědčení dle platné legislativy.

V souvislosti se změnami technické infrastruktury, na které je aplikace provozovaná bychom Vás chtěli upozornit, že ve středu 27. prosince 2017 v době od 13:00 do 18:00 plánujeme odstávku systému.

Aplikaci dm Software můžete mít nově zdarma i ve svých chytrých mobilních telefonech a tabletech. Novinka je určena pro učitele, žáky i rodiče. Zkrátka pro všechny, kteří chtějí mít vždy a všude aktuální přehled o dění ve škole.

Máte stále obavy z tisku výpisů či vysvědčení v 1. pololetí? Pak jsme právě pro Vás vypsali školení na tisk vysvědčení pro 1. pololetí. Školení jsou naplánována v Praze, ve Zlíně a v Brně.

Jak jsme již dříve psali v článku Změny v tisku vysvědčení od 1. 10. 2017, dochází v letošním školním roce ke změnám v tisku vysvědčení.

Přejeme všem pedagogům, žákům, studentům a rodičům krásné a poklidné prožití svátků vánočních a do nového roku 2018 především hodně zdraví, lásky a spokojenosti.

Tým pracovníků dm Software