Články

Vstupy pro únor 2019

V naší nabídce již nyní najdete školení na celé druhé pololetí - vypsali jsme pro vás školení pro administrátory (se zaměřením na jarní sběr dat), školení tvorby rozvrhů, tiskových sestav a samozřejmě také tisk vysvědčení. Všechna školení najdete na tomto odkazu.

Právě v tomto období školy vydávají svým žákům přihlášky ke vzdělávání ve středních školách. Pokud si nejste jisti jakým způsobem vytisknete přihlášku ze systému, podrobný postup naleznete v uživatelské příručce na tomto odkazu.

V posledních dnech se často setkáváme s dotazy uživatelů, kterým se nedaří zpětně opravovat, či doplňovat zápisy v třídních knihách za 1. pololetí.

Pokud jste se 4. února přihlásili do aplikace a nevidíte svůj rozvrh (týká se samozřejmě škol s elektronickou třídní knihou a/nebo žákovskou), je to tím, že jste doposud nepřevedli rozvrh do druhého pololetí.

Koncem loňského roku byla schválena vyhláška 300/2018 Sb., kterou se mění vyhláška č. 3/2015 Sb. O některých dokladech ve vzdělání. Jedná se tedy o novou vyhlášku pro tisk vysvědčení.