Články

Vstupy pro březen 2023

Blíží se období zápisů do 1. tříd a tak bychom Vám rádi připomněli možnosti, jaké Vám modul Zápisy v rámci Školy OnLine nabízí a současně shrnuli, jak nastavení a evidence elektronických zápisů v aplikaci Škola OnLine probíhá. 

Proč používat el. zápisy v systému Škola OnLine? 

Prošli jste úspěšně testovacím serverem a po předání dat na ostrý server MŠMT se Vám objevuje chyba případně nesoulad v datech ve výkazu? V následujícím článku se podíváme na nejčastější problémy, se kterými se uživatelé při odesílání dat ze školní matriky potýkají.

 

Školy čeká období předávání dat ze školních matrik v rámci jarního sběru. V tomto náročném období tu chceme být pro Vás déle.

V období od 27. března do 17. dubna jsme proto rozšířili provoz telefonické podpory, a to od pondělí do pátku od 7.30 do 16.30 hodin

Jako každé jaro budou školy odevzdávat data ze školních matrik k rozhodnému dni 31. 3. Pojďte se s námi podívat na to co Vás čeká a co pro bezproblémové odevzdání můžete udělat již nyní. 

Těší nás, že Vám může oznámit spuštění nové mobilní aplikace Škola OnLine. Aplikace přináší spoustu praktických vylepšení na základě Vašich uživatelských podnětů. Průběžně jsme zaznamenávali Vaše přání a požadavky, které daly vznik zcela novým funkcím. Věříme, že Vám usnadní správu školní agendy a budou praktickým pomocníkem také v komunikaci s rodiči.