Články

Vstupy pro duben 2016

V poslední době zaznamenáváme zvýšené množství dotazů, jak postupovat v případech, kdy se žák vzdělává na jedné škole, odejde na školu jinou a poté se zase vrátí na školu původní.

Do nové verze aplikace dm Software jsme přidali formulář s názvem „Hromadné zadávání hodnocení ve čtvrtletí“. Jak název napovídá, pomocí tohoto formuláře můžete snadno a rychle zadávat čtvrtletní a třičtvrtěletní hodnocení svým žákům.

Zaznamenali jsme zvýšené množství dotazů na správné ukončování žáků a to speciálně žáků 9. ročníků, u kterých ukončování neprobíhá ke konci školního roku, ale ve většině případů k 30. červnu...

MŠMT vyžaduje, aby XML soubor s daty žáků, který předáváte v rámci jarního a podzimního sběru dat, obsahoval také kontaktní údaje na osobu, která výkaz předala, aby bylo možné se ...

Se začátkem dubna dochází ke změně ve způsobu předávání záznamů o úrazech ze školního informačního systému dm Software do informačního systému InspIS České školní inspekce.

Dnes se podíváme na novou verzi aplikací dm Software ze strany technologie. Povíme si, proč ke změně došlo a jaké výhody přináší nový přístup Vám – uživatelům.

Důležité informace k aplikaci dm Software, stejně jako tipy k jejímu ovládání nově najdete přímo na přihlašovací stránce. Reagujeme tak na podněty uživatelů, kteří mají zájem mít vždy ty nejaktuálnější informace při ruce.

Jako každý rok je tu termínu jarního sběru dat ze školních matrik. Ostrý server pro předávání dat se otevřel 1. dubna a data musí být předána do 15. dubna. ...