Články

Vstupy pro červen 2017

 
Přejeme Všem žákům a studentům krásné a prosluněné prázdniny plné nových zážitků, učitelům pak příjemně strávenou zaslouženou dovolenou!

S koncem školního roku přichází i vhodný čas na ukončení vzdělávání žákům/studentům, kteří z Vaší školy odcházejí a v příštím školním roce již nastoupí na jinou školu, či se zapojí do pracovního procesu.

Při tisku vysvědčení se na nás obracíte s celou řadou dotazů. Odpovědi na ty nejčastější z nich přinášíme právě v tomto článku.

Abychom vám ušetřili co nejvíce času a starostí při tisku vysvědčení, připravili jsme pro Vás článek s odkazy na nápovědy, videonávody a také nejčastější dotazy spojené s tiskem vysvědčení.

Používáte rozvrh a elektronickou třídní knihu v aplikaci dm Software? Pak by Vás mohlo zajímat jak řešit kratší, či jinak nestandardní výuku v posledních dnech školního roku 2016/2017. Nabízíme Vám nyní dva možné postupy, jistě si sami vyberete ten, který je pro Vás výhodnější. 

Dostali jste se při tisku vysvědčení do úzkých, nebo se nás jen chcete na něco zeptat? Nově můžete na zákaznickou podporu volat již od 7.30.

Tato bezplatná služba, která je poskytována nad rámec standardní smluvní podpory, je Vám nově dostupná každý pracovní den až do 30. června 2017.

Ještě před koncem školního roku jsme pro Vás přichystali řadu změn, které by Vám měly usnadnit a zpřehlednit práci s aplikací, například v zadávání suplování, či evidenci výchovných opatření. Zapracovali jsme také nejpoptávanější požadavky škol, jako načítání údajů z Národní knihovny či automatické rušení uživatelských účtů. Přehled těch nejzajímavějších novinek Vám přinášíme v tomto článku.

„dm Software je nejen nástroj na vedení školní matriky, ale komplexní informační systém školy. Jednotlivé moduly (Evidence, Vysvědčení, Rozvrh, …) jsou vzájemně logicky propojeny a zahrnují veškerou školní agendu.

 

Strana 1 z 2První   Předchozí   [1]  2  Další   Poslední