Články

Vstupy pro červenec 2021

V souvislosti se změnami technické infrastruktury, na které je provozován systém dm Software bychom Vás chtěli upozornit, že v pátek 23. července a v pátek 6. srpna 2021 plánujeme odstávku produktů naší společnosti.

Abyste mohli od září hladce vplout do školního roku 2021/2022, je zapotřebí připravit Školu OnLine pro nový školní rok. Tato příprava zahrnuje založení nového školního roku, převod číselníků (předměty, učitelé, stupnice hodnocení, vyučovací hodiny apod.) a následný převod žáků do vyšších ročníků. Většinu této přípravy můžete provést v několika snadných krocích pomocí našeho průvodce převodem dat na nový školní rok, kterého naleznete v menu Správa aplikace - Převod dat - Nový školní rok.

S blížícím se koncem školního roku si školy již pomalu začínají připravovat aplikaci pro nový školní rok a s tímto krokem mimo jiné souvisí i příprava rozvrhu. Pro velký zájem jsme tak pro Vás připravili webové školení zaměřené na tvorbu rozvrhu a řešení suplování. V rámci tohoto školení bude prostor věnován i generátoru Bakaláři a importu rozvrhu do aplikace Škola OnLine.