Články

Vstupy pro srpen 2016

Prázdniny se chýlí ke konci a je již nejvyšší čas na přípravu aplikace pro nový školní rok. Připravili jsme tedy pro vás návod pro převod dat do nového školního roku. Tento návod je určen především administrátorům aplikace a zabere pár minut.

Jednou z častých situací, do které se uživatelé mohou po prázdninách dostat, je zapomenutí hesla (případně uživatelského jména) a tím pádem nemožnost přístupu do systému. Jak postupovat ocitnete-li se v této situaci?

Při evidenci údajů o žákovi jsou některé položky evidovány i s datem od kterého platí. V tomto článku si vysvětlíme proč a jak se s evidencí historie pracuje.

Ve článku „Zařazení žáka do třídy“, jsme si slíbili, že v některém dalším článku se podíváme na to, jak jednoduše zařadíte do tříd žáky, které jste evidovali v modulu Zápis do 1. třídy.

Chcete se dozvědět, jak správně vytvářet uživatelské účty pro přístup do systému pro učitele, rodiče a žáky? Přečtěte si tento článek.

O školení administrátorů dm Software byl ze strany uživatelů projeven takový zájem, že předčil kapacitu původně vypsaného termínu, a proto vypisujeme ještě termín další.