Články

Vstupy pro srpen 2017

Prázdniny jsou u konce a pokud jste ještě neprovedli přípravu aplikace pro nový školní rok, je nyní již nejvyšší čas. Připravili jsme tedy pro vás návod pro převod dat do nového školního roku.

Systém je přístupný přes internet, stejně jako celá řada moderních softwarových aplikací. A protože jsou v něm uloženy citlivé údaje o vašich žácích, jejich zákonných zástupcích i o pedagogickém sboru, slouží jako ochrana vašeho účtu přihlašovací údaje.

Dostali jste se do úzkých při tvorbě rozvrhu na nový školní rok? Nevíte jak zadat nové prvňáky, nebo naopak ukončit absolventy? Nemáte ještě převedená data do roku 2017/2018? Od 1. 9. můžete na zákaznickou podporu volat již od 7.30.

Omezená délka platnosti hesla patří mezi nejčastěji využívané bezpečnostní prvky pro uživatele webových aplikací. Délka platnosti hesla pro pedagogy je v našem systému nastavena na 30 dní, každá škola si však může tuto dobu upravit.

Vážení uživatelé dm Software,

omlouváme se Vám za částečnou nedostupnost telefonní linky zákaznické podpory pro některé zákazníky z důvodu technické závady. Na opravě již pracují technici dodavatelské společnosti.

V případě, že se nemůžete dovolat, kontaktujte nás prosím e-mailem (hotline@dmsoftware.cz).

Děkujeme za pochopení

 

Dalším krokem k avizovanému zjednodušení a zpřehlednění aplikace je nový vzhled aplikace (o prvním kroku jsme psali ve článku Měníme menu aplikace). Změna proběhne v nejbližších dnech a bude se týkat téměř výhradně vzhledu aplikace.

Pracujete již intenzivně s daty pro nový školní rok 2017/2018? Pak Vás pravděpodobně zaujme následující novinka.

V průběhu příštího týdne dojde k úpravě hlavního menu aplikace. Tato úprava je prvním krokem k avizovanému zjednodušení a zpřehlednění celé aplikace dm Software.

Strana 1 z 2První   Předchozí   [1]  2  Další   Poslední