Články

Vstupy pro srpen 2022

První den ve škole obvykle bývá kratší a žáci se neučí podle stanoveného rozvrhu. Mohlo by Vás tedy zajímat, jak tuto situaci řešit z hlediska rozvrhu ve Škole Online. Nabízíme Vám nyní dva možné způsoby řešení této situace. Jistě si sami vyberete ten, který je pro Vás výhodnější.

Připravte se s našimi instruktážními videi na nový školní rok v systému Škola Online a shlédněte nově natočené videa věnovaná aktuálním tématům souvisejícím s tímto obdobím. 

Dříve než se na školách rozběhne pravidelná výuka dle rozvrhu a učitelé budou zapisovat do třídních knih, zadávat hodnocení a využívat dalších funkcí, které vám aplikace nabízí, máme pro Vás několik doporučení týkající se základních nastavení, které vám usnadní hladký vstup do nového školního roku. V tomto článku naleznete přehled nejčastějších činností a úskalí souvisejících se zahájením nového školního roku s návody na jejich řešení a užitečnými odkazy.

Na konec srpna máme pro Vás připraveno několik nových funkcí a úprav, které jsme realizovali na základě Vašich častých podnětů a o kterých jsme přesvědčeni, že Vám práci s aplikací Škola Online opět o něco zpříjemní.

Pojďme se v tomto článku společně podívat na přehled změn, které na Vás čekají.

Uvědomujeme si, že období před zahájením nového školního roku a samotný začátek školního roku znamená pro školy vyšší objem práce, který je nutný zvládnout. Měsíc září je zároveň dobou přípravy na předávání dat ze školních matrik, a proto tu pro Vás v tomto náročném období chceme být déle.

V období od 24. srpna do 15. října jsme rozšířili provoz telefonické podpory, a to od pondělí do pátku od 7.30 do 16.30 hodin


Zvolte si z nabízených termínů a témat a zaregistrujte se na online školení již nyní kliknutím na odkaz u vybraného školení.

Školení systému probíhá prostřednictvím schůzky v MS Teams. Stačí jen PC s připojením k internetu. Komunikace probíhá prostřednictvím chatu nebo přes mikrofon. Školení tak můžete absolvovat ze školy nebo z pohodlí vašeho domova.