Články

Vstupy pro červen 2019

S koncem školního roku přichází i vhodný čas na ukončení vzdělávání žákům/studentům, kteří z Vaší školy odcházejí a v příštím školním roce již nastoupí na jinou školu, či se zapojí do pracovního procesu.

Máte již převedena data na nový školní rok a chystáte se v příštím školní roce využívat elektronickou žákovskou a třídní knihu? V následujícím článku shrneme základní pravidla při tvorbě rozvrhu, která je pro využívání těchto modulů nezbytná.

Přejeme všem žákům a studentům krásné prázdniny plné nových zážitků, učitelům pak příjemně strávenou klidnou dovolenou!

Adam Hradský, se kterým již spolupracují mnohé školy používající školní informační systém dm Software, nabízí zajištění kvalitní správy veškeré výpočetní techniky ve vaší škole. Potřebujete efektivně spravovat školní počítače, notebooky, tiskárny, servery, školní síť, tablety a další zařízení?

Na základě četných dotazů od ZŠ speciálních se pokusíme shrnout základní informace o tisku vysvědčení pro ZŠ speciální, které se nám podařilo shromáždit.

S blížícím se termínem tisku ročníkových vysvědčení jsme pro vás připravili článek zaměřený na evidenci tiskopisů závěrečných vysvědčení.

Na základě četných dotazů připomínáme změny v tisku vysvědčení pro žáky, kteří úspěšně ukončili základní vzdělání - tito musejí dostat speciální vysvědčení, jež má na rozdíl od běžného ročníkového vysvědčení jiný rozměr (210 x 280 mm oproti 210 x 297 mm).

Na základě četných dotazů upozorňujeme na letos aktualizovaný dokument MŠMT Informace k vyplňování vysvědčení na základních školách od školního roku 2018/2019.